Keurslager Michielsen
Opens at 09:00
Keurslager Michielsen
Delivery at your place?
Enter your zip code
Yes, we deliver to this zip code!
Not possible
Pickup today - order before 12:30
Delivered today - order before 08:00
Pickup today - order before 12:30
Delivered today - order before 08:00
Bestaande uit:
Amuse Schotse zalm : Lollo Bianco/Prei/Schotse zalm/Scheuten
Amuse Tha...
More
Assortiment Wraps
Zalm / hot chicken / tomaat Parmezaan / zoete aardappel.
Mini worstenbroodjes / mini pizza’s / mini kaashapjes / mini kaashorentjes / blader...
More
Mini worstenbroodjes / mini pizza’s / mini kaashapjes / mini kaashorentjes / blader...
More
Oven voorverwarmen op 200°c
hapjes in de oven plaatsen en 8 tot 10min op 180°C
Oven voorverwarmen op 200°c
hapjes in de oven plaatsen en 8 tot 10min op 180°C.
9024 Canape De Luxe
4 tot 6 personen
• Canape de luxe
• 5 Wraps met zalm en kr...
More
9023 ✻ Etagère Michielsen
Voor 4 personen +
Bestaande uit:
Gerookte zalm
Parme...
More
Een box gevuld met
Fles Cava/Prosecco
• Ibiza Chips
• Truffelsalami
• Olij...
More
9082 ✻ Tapas de luxe
min. 6 personen
Een assortiment van de fijnste delicatessen u...
More
9084 ✻ Tapas for Two
Bordje met tapas voor twee personen
/ 2p
Bestaande uit: Man...
More
9081 ✻ Tapasbord
Voor 4 personen +
/bord
Ruim assortiment heerlijke specialiteiten...
More
1/2 kipfilet / julienne van prei, selder, wortel / puree
Vanaf 6 personen. Gevulde kalkoen, fine champagnesaus, veenbessen, appeltjes, gestoof...
More
Ontbeend en gevuld met kalkoenborst en een feestelijke vulling van truffeltjes,fijne ...
More
Gevulde kwarteltjes met oude Porto
Ingrediënten voor 4 personen
4 gevulde kwartels...
More
Heermlijk kalfsbrood met veenbessen, pruimen,appeltjes,rozijnen en abrikozen
gewoonw...
More
Deze scharrelkippen lopen vrij rond in de bossen van Gascogne, het "LABEL ROUGE"-cert...
More
Label Rouge
Een “reuzenkippenhok”: het bos van de Landes, 81 dagen totale vrijhei...
More
De poule de Bresse ( de witte kleurslag ) is het bekenste franse ras, afkomstig uit ...
More
Label Rouge
Een “reuzenkippenhok”: het bos van de Landes, 81 dagen totale vrijhei...
More
VOEDING
Deze Belgische kippen krijgen GGO-vrije (d.w.z. niet genetisch gemanipuleerd...
More
Gevulde Fazant-Kip-Parelhoen +/-1.2 a 2kg
Warm de oven voor op 220°c
Wrijf het ge...
More
De oven voorverwarmen op 200°C gedurende 10 min.
Of aan kleuren in een potje.
Strij...
More
Label Rouge
Een “reuzenkippenhok”: het bos van de Landes, 81 dagen totale vrijhei...
More
Wat in Frankrijk en België barbarie-eenden worden genoemd heten hier doorgaans musku...
More
Wilde duiven zijn een delicatesse. Landbouwers zien ze liever in de pan dan op hun ve...
More
De voorvader van de tamme eend is de wilde eend. Eenden zijn één grote familie waar...
More
Eerst de Grieken, daarna de Romeinen brachten fazanten mee uit Azië. De Grieken noem...
More
Gevulde Fazant-Kip-Parelhoen +/-1.2 a 1.5 kg
Warm de oven voor op 220°c
Wrijf het ...
More
Duiven worden al lang gehouden door de mens; als pluimvee, om ze (in duiventillen) ve...
More
Duiven worden al lang gehouden door de mens; als pluimvee, om ze (in duiventillen) ve...
More
Eendenborstfilet gevuld met gevogeltegehakt - appeltjes- pruimen - Calvados
Duiven worden al lang gehouden door de mens; als pluimvee, om ze (in duiventillen) ve...
More
Wilde zwijnen, ook wel everzwijnen genoemd, zijn de voorouders van onze varkens, maar...
More
Het damhert is kleiner dan het edelhert. Op de kop draagt het een breed vertakt, blad...
More
Het damhert is kleiner dan het edelhert. Op de kop draagt het een breed vertakt, blad...
More
Ree hoort tot het meest edele wild. Het leent zich bijzonder voor feestelijke bereidi...
More
Ree hoort tot het meest edele wild. Het leent zich bijzonder voor feestelijke bereidi...
More
Kleine schuwe en gedrongen vogel (ca. 17 centimeter en 100 tot 150 gram) met korte st...
More
Kleine schuwe en gedrongen vogel (ca. 17 centimeter en 100 tot 150 gram) met korte st...
More
Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worden ook wel poelepetaten genoemd (van...
More
Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worden ook wel poelepetaten genoemd (van...
More
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
More
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
More
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
More
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
More
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
More
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
More
Steakje (witblauw), cordon bleu, mini worstje, hamburgertje, mini vinkje, kipfilet, k...
More
±600 g Een ruim assortiment van verschillende nationale en internationale rundnamen:...
More
Parelhoenfilet, Pata Negra, konijnenkotelet, eendenborstfilet, lamskoteletje, Mechels...
More
Fazantenfilet, gemarineerde everzwijnfilet, hertenkalffilet, hazenfilet, parelhoenfil...
More
Een klein assortiment kaas als aperitief of als snoepje voor na de maaltijd (voor 2 p...
More
Een klassiek assortiment binnen- en buitenlandse kazen,
Camenbert,
Koppige Vent,
B...
More
Tomaat gevuld met grijze garnaaltjes, carpaccio van gerookte zalm, cocktail van rivie...
More
Gevulde tomaat met grijze garnaaltjes, carpaccio van gerookte zalm, opgerolde beenham...
More
Een waaier van fijne vleeswaren en salades, bestaande uit: rosbief, gebraad, kippenge...
More
Klassiek assortiment met Beemsterkaas, gekookte beenham, préparé,
krab, kip curry e...
More
Speciaal assortiment met Beemsterkaas, gekookte beenham, préparé,
krab, kip curry, ...
More
Belegd met Italiaansegedroogde ham, tomaat mozzarella, mortadella, felino, bresaola, ...
More
Met assortiment salades van garnaal, tonijn, zalm en krab, aangevuld met gerookte zal...
More
Dessertkoekjes gegarneerd met ganache, konfituur of chocolade.
✻ Kyoto
Citroen amandelbisquit,cremeux van citrus en verse munt, confitvan aardbeie...
More
Klassieke ballotin gevuld met pralines.
BOSCO D'ORO - De truffelsmaak is een firma die uitblinkt in de sector van de hoge gas...
More
BOSCO D'ORO - De truffelsmaak is een firma die uitblinkt in de sector van de hoge gas...
More
BOSCO D'ORO - De truffelsmaak is een firma die uitblinkt in de sector van de hoge gas...
More
Wist je dat onze truffels komen uit Italië en Frankrijk en worden meermaals per week...
More
Heb je onze foie gras al geproefd?
Topkwaliteit begint bij de strenge selectie van kw...
More
Rillette van eend
Als we het hebben over rillettes, dan gaat het over een boers gerec...
More
Ontbeende lamsbout gevuld met lamsdeeg Calvados en nootjes
Lamsbout: iedereen heeft al wel van een lamsbout gehoord. Voor velen is het hét lekk...
More
Lamsbout: iedereen heeft al wel van een lamsbout gehoord. Voor velen is het hét lekk...
More
Lamsbout: iedereen heeft al wel van een lamsbout gehoord. Voor velen is het hét lekk...
More
Lamsfilet: de filet, ook lamszadel genoemd, is misschien wel et meest toegankelijke e...
More
Lamskoteletten: de befaamde lamskoteletjes komen van de ribben of van de rug van het ...
More
Lamskoteletten: de befaamde lamskoteletjes komen van de ribben of van de rug van het ...
More
Lamsragout: het vlees van de nek, schouder, borst en ribben is ideaal voor een stoofp...
More
Lamsschenkel: is afkomstig van de poot van het lam. Het been met vlees is perfect voo...
More
Uitgebeende lamsbout gevuld met een zachte lamsdeeg met look/tomaat en zuiderse kruiden
Wij rekenen 250 vlees per persoon
Min 4 personen
Voor 4 personen mag U reken 1.5kg i...
More
Onglet is een bijzonder stukje vlees van het rund. In Nederland heet deze biefstuk we...
More
De Charolais is een van de oudere en grotere rundveerassen ter wereld. Het is een wit...
More
Ook klein zenuwstuk genaamd
Stuk uit de voorste van het rund met een dikke nerf ( wa...
More
Holstein (Hongarije) de structuur is vezelig, maar toch mals. Sterk dooraderd, ideaal...
More
Holstein (Oostenrijk) de structuur is vezelig, maar toch mals. Sterk dooraderd, ideaa...
More
Limousin is een sober en duurzaam ras dat al van de 17de eeuw dateert en afkomstig is...
More
Simmentaler Ras -
De Simmentaler bestaat 1400 jaar. Het is afkomstig uit het Berner ...
More
Beef Wellington
1 kg ossenhaas (filet pur)400 g gemengde bospaddenstoelen180 g prosci...
More
Rib Eye met lang been
Wit Blauw Tomahawk
Wij voorzien 1 stuk van 1.250g voor 2 personen
De Azoren vormen een archipel in de Atlantische Oceaan die bestaat uit negen bewoonde...
More
De Azoren vormen een archipel in de Atlantische Oceaan die bestaat uit negen bewoonde...
More
De Charolais is een van de oudere en grotere rundveerassen ter wereld. Het is een wit...
More
De Charolais is een van de oudere en grotere rundveerassen ter wereld. Het is een wit...
More
Holstein (Hongarije) de structuur is vezelig, maar toch mals. Sterk dooraderd, ideaal...
More
Holstein
Jarenlang werd de Holstein koe vooral in Noord Amerika en het Nederlandse...
More
Limousin is een sober en duurzaam ras dat al van de 17de eeuw dateert en afkomstig is...
More
Limousin is een sober en duurzaam ras dat al van de 17de eeuw dateert en afkomstig is...
More
Het Simmentaler-rund vindt zijn oorsprong in Zwitserland, meer bepaald in de valleien...
More
Het Simmentaler-rund vindt zijn oorsprong in Zwitserland, meer bepaald in de valleien...
More
Belgisch Witblauw (België) is sinds de jaren 70 de meest gehouden vleeskoe van het l...
More
Belgisch Witblauw (België) is sinds de jaren 70 de meest gehouden vleeskoe van het l...
More
Belgisch Witblauw (België) is sinds de jaren 70 de meest gehouden vleeskoe van het l...
More
Heerlijk varkensgebraad gemarineerd in olijfolie met vers kruiden en look ( salie en ...
More
Varkenshaasje gevuld met kalfsgehakt, appeltjes, pruimen en een vleugje Calvados
Varkens lende mooi mager opgekuist
Afwisselend gevuld met Beemster belegen kaas en On...
More
Gerold buikspek met zwoerd en varkenslende
Heerlijk verrijkt met rozemarijn, tijm, v...
More
Deze Amerikaanse bereiding van ‘pulled pork’ verandert een stevige varkensschoude...
More
Je begint met het bereiden de avond voordat je het wilt eten. Leg het vlees met de ve...
More
Ossobuco maken is makkelijk. We leiden je in vijf stappen naar de lekkerste ossobuco....
More
Kalfslende volledig opgekuist mager
Rijkelijk belegd met Onze Beemster belegen kaas
e...
More
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
More
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
More
Topper van formaat
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker g...
More
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
More
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
More
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
More
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
More
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
More
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
More
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
More
Fijn gesneden varkensreepjes gemarineerd met olijfolie en echte Pita kruiden
De belegen kaas die op Waaslandse bodem 5 maand de tijd neemt om een heerlijke pitti...
More
De Bon Repas is een authentieke gatenkaas gemaakt van gethermiseerde melk. Deze boerd...
More
Tilsiter Havarti is licht geel van kleur. Het is een zachte kaas met de structuur die...
More
Hollandse geitenkaas moet, om het keurmerk te mogen dragen, in Nederland gemaakt zijn...
More
Nederland -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
6 weken oud
Dankt zijn karakteristieke smaa...
More
Klaartjes Kaas light wordt met groots vakmanschap bereid door de kaasmakers. Wij gebr...
More
Klaartjes Kaas light wordt met groots vakmanschap bereid door de kaasmakers. Wij gebr...
More
Deze klassieker is sinds 1992 de senior in de Brugse familie. Hij heeft zijn naam te ...
More
Nederland -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
De oudste variant laten wij rustig op smaak en...
More
Nadat de Cono-kaas met zorg bereid werd in de kaasmakerij, rijpt hij in de ambachtel...
More
De melk voor deze kaas komt volledig van de eigen Blaarkop koeien. Wanneer de koeien ...
More
Dit is een zachte, romige kaas bezet met pikante, vochtige kruiden, voornamelijk look...
More
In de omgeving van het plaatsje Meaux wordt deze mooie rauw melkse brie gemaakt. Dez...
More
Brugge Blomme is een delicatesse waar onze kaasmeesters fier op zijn. Gerijpt in een ...
More
Voor de liefhebbers van kruiden. Een halfharde kaas, type Tomme Blanche, waarvan de k...
More
Een smeuïge, romige triple-crème kaas uit, zoals de naam doet vermoeden, Bourgogne...
More
Is een Brillat-Savarin affiné, dus ook een triple-crème kaas. De zachte witbloemige...
More
Frankrijk -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
Een zachte gesmolten kaas met toevoeging van f...
More
Italië -
Koemelk / Geitenmelk -
Gepasteuriseerd
Is afkomstig uit Langa (Piemonte, N...
More
Reblochon de Savoie
Reblochon is een gewassen korstkaas romig en mild van smaak
De ...
More
De zoete en pittige Grana Padano, gemaakt van gedeeltelijk magere rauwe melk, komt ui...
More
Een pittige paterskaas van de Beauvoordse Walhoeve. Bij toeval werd de 'koppige vent'...
More
Spanje -
Schapenkaas -
Gepasteuriseerd
Afkomstig van het ras Manchego, uit de stree...
More
Deze kaas is gemaakt van Sardijnse schapenmelk welke is geïnjecteerd met zwarte tru...
More
60 maanden gerijpt. Op vijfjarige leeftijd heeft Parmesan een persoonlijkheid ontwikk...
More
Gethermiseerde schapenmelk, zout, dierlijk stremsel, melkzuurfermenten. MG / 100 g: 35 g
Deze halfharde kaas wordt nog steeds in beperkte oplage gemaakt door de nonnen in he...
More
'Fourme' komt van het Latijn en verwijst naar de vorm waarin de kazen gemaakt worden...
More
Rochebaron is een romige kruidig pikante Blauwader kaas
Rochebaron is een opvallend r...
More
Engeland -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
Wordt door de Stilton-producenten gemaakt, alle...
More
Engeland -
koemelk -
Gepasteuriseerd
Hij is afkomstig uit de buurt de graafschappen ...
More
Kalfs preparé met een zacht gekruid preparé saus met een toets van ui en bieslook
Puur rundsvlees met olijfolie, kruiden en kappertjes
Puur rundsvlees met een gekruide preparé saus
Puur gemalen rundsvlees met selder,olijfolie,zwarte peper, Fleur de Sel, Parmezaan en...
More
Montenauer
De Montenauer Schinkenräucherei is een echt familiebedrijf waar de famili...
More
Zwarte Woudham, ook Schwarzwälder Schinken
genoemd, is de ideale ham voor wie houdt ...
More
Ganda ham 12 maanden
Het bedrijf werd in de jaren 50 opgericht door Roger en Maria Co...
More
Montenauer
De Montenauer Schinkenräucherei is een echt familiebedrijf waar de famili...
More
Deze delicaat smakende ham is het mooiste stuk uit de achterham. Hij draagt de naam C...
More
Bayonne ham
Le jambon de bayonne is één van de pareltjes in de Franse gastronomie....
More
Spaanse hammen
Jamón Serrano, minimum 18 maanden gerijpt
Monte Nevado legt de voorwa...
More
Bij de familie Domecq zit het kweken van dieren in de genen
Hoewel de vorige gener...
More
Mangalica, het Hongaarse wolvarken
Het is een zeer robuust, hard ras, dat zich perfec...
More
Parma is een beschermde oorsprongbenaming
Het rijpen gebeurt in een afgebakend gebied...
More
Parma is een beschermde oorsprongbenaming
Het rijpen gebeurt in een afgebakend gebied...
More
De benaming ‘Prosciutto di San Daniele’ verwijst naar de gemeente San Daniele del...
More
San Daniele del Triuli
De benaming Prosciutto di San Daniele verwijst naar de gemeent...
More
Spaanse hammen
Jamón Serrano, minimum 18 maanden gerijpt
Monte Nevado legt de voorwa...
More
Een unieke ham, gerookt boven een bedje van beukenhout en perfect gegaard.
Bedford Fl...
More
Achterham, ambachtelijke slagers ham, boerenham, gegrilde ham, beenham, schouderham, ...
More
Achterham, ambachtelijke slagers ham, boerenham, gegrilde ham, beenham, schouderham, ...
More
Achterham, ambachtelijke slagers ham, boerenham, gegrilde ham, beenham, schouderham, ...
More
De cobourg is het edelste deel van de
ham van het Duke of Berkshirevarken.
Het wordt ...
More
Geen Spaans assortiment zonder chorizo, maar dan liefst
een chorizo die werd bereid m...
More
Longaniza Extra "La Geganta"
De 'reus' heeft al onze traditionele smaak en kwaliteit,...
More
Een pure klassieker afkomstig uit de Italiaanse Veneto regio.
Grof gemalen, maar toch...
More
Een échte I.G.P.-venkelsalami komt uit Toscane en is beschermd. Emilia
Romagna heeft...
More
Deze salami is duidelijk familie van de eerder genoemde Salame
Spianata Calabra forte...
More
100% puur rundsvlees Wit-Blauw met olijfolie, Fleur de Sel, Zwarte peper, basilicum,s...
More
Frisse salade met ham, eitjes, bieslook en een lekkere mayonaise
Dit is een ontbeend en gerookt ribstuk. Dankzij het natuurlijke zoutingsproces en zij...
More
Bresaola wordt gemaakt van de runderlende. Na manueel pekelen met grof zout, peper en...
More
Kop
Zonder twijfel behoren kipkap en kop tot de oudste vleesbereidingen die we in ons...
More
Wie kent hem nog
De Enige echte Corned beef uit de rode doos van Target.Bereid met p...
More
Een volledig opgekuiste varkensrug die na het zoutingsproces omwikkeld wordt met eers...
More
Niet veel meer te vinden
Echt puur
Licht gepekeld en nadien gekookt in een kruiden b...
More
Kop
Zonder twijfel behoren kipkap en kop tot de oudste vleesbereidingen die we in ons...
More
Traditioneel gezouten paardenvlees. Elk stuk wordt met de hand met een exact afgewoge...
More
htjes drooggezouten en dan een beetje nagerijpt: dit spek smaakt zoals u het nog nooi...
More
Een overheerlijk mager en gezond broodbeleg dat gemaakt wordt van 100% zuiver kalkoen...
More
Deze delicate worstjes, bereid volgens artisanaal recept, zijn kleine witte worstjes ...
More
Grison is licht gepekeld en gedroogd rundvlees afkomstig uit Zwitserland. Fijn gesned...
More
Een heerlijk klassiek vleesbrood verijkt met Italiaanse kruiden, tomaat, paprika en I...
More
Puurder kan vlees niet zijn !
Kalfs platte bil
Enkel peper en zout
Gekookt in eigen ...
More
Streekproducten
Wist je dat 2 producten uit het atelier van Keurslager Michielsen de ...
More
Deze kalfsworst werd bereid uit extra magere grondstoffen en gekruid met een speciale...
More
Puurder kan een product niet zijn
Franse kalkoenborst
Ingewreven met Kalkoen kruiden...
More
Een topper die in geen enkele koelkast mag ontbreken! 100% zuiver kippenvlees. Met ee...
More
Ons wereld beroemde kippenwit. Sappige en superieur. Top van smaak door het gebruik v...
More
Ons wereld beroemde kippenwit. Sappige en superieur. Top van smaak door het gebruik v...
More
Knackworst of Franckfurten
Wie zal het zeggen!
Wat we wel weten is dat het een dunne...
More
De zorgvuldig geselecteerde kruiden geven onze leverworst zijn volle smaak, een verwe...
More
htjes drooggezouten en dan een beetje nagerijpt: dit spek smaakt zoals u het nog nooi...
More
De mortadella is één van de oudere worstsoorten uit Italië. HIj dankt de naam aan ...
More
Heerlijk varkensvlees met Belgische artisonale mosterd.
Een gepekelde varkensbuik wor...
More
Filet d’Anvers
De traditie om vlees te zouten en te roken is al eeuwenoud en had al...
More
Gemaakt volgens aloud recept. Een zeer luchtig en fijn vleesbrood, gebakken in de typ...
More
Pancetta
Pancetta arrotolata wordt op basis van Italiaanse varkensbuiken gemaakt. Het...
More
Een lekkere en sappige kookworst met kleine stukjes ham, groene peperbolletjes en een...
More
Pastrami
Pastrami is gepekeld en gerookt vlees. Van oorsprong komt het uit Roemenië....
More
Rillette van eend
Als we het hebben over rillettes, dan gaat het over een boers gerec...
More
Zonder woorden
Echte Antwerpse ringworst
Een gekookte worst licht gerookt
mmmmmmmm i...
More
Een echte topper onder de leverbereidingen van Duitse makelij. Enkel verse kalfsleve...
More
Kalfsgebraad
Stuk van de Filet d'anvers
Vacuum gegaard in een kalfsbouillon met Ital...
More
Dit traditionele vleesbrood bestaat voor 100% uit grof gemalen varkensvlees
In de volks mond zure frut
Deze preskop wordt met gestoofde varkenskopvlees voorbere...
More
Piemonte
Het lieflijke heuvellandschap in het zuidwesten van Piemonte is bedekt met ...
More
Het champagnehuis J.M. Gobillard et Fils is gevestigd in Hautvillers op 5 km afstand ...
More
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
More
De essentie van kunst is het vermogen om emoties en boodschappen over te brengen. De ...
More
Top primitivo van Feudi Salentini! De druiven voor deze wijn worden zorgvuldig gesele...
More
Bodega Classica is gelegen in het historische dorp San Vicente de la Sonsierra in het...
More
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
More
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
More
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
More
125 NEGROAMARO DEL SALENTO
100% NEGROAMARO – DROOG, ROOD
Deze Negroamaro heeft een...
More
PRIMITIVO DEL SALENTO
100% PRIMITIVO – DROOG, ROOD
Deze primitivo heeft een diepe,...
More
‘53 PRIMITIVO DI MANDURIA DOP
100% PRIMITIVO – DROOG, ROOD
Vanuit de oudste wijn...
More
100% Tempranillo
In het gals violette kleur met vleugje robijn. Complex in de
neus me...
More
100% Verdejo
In het glas lichtgele kleur, zeer elegante maar expressieve
wijn. Van pe...
More
Puglia begroet kleurrijk. De handgemaakte en beschilderde olijfolieflessen zijn gebas...
More
De pittige versie van de basissaus is zorgvuldig op smaak gebracht met chili, zodat h...
More
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
More
Pastificio Di Martino – gepassioneerde pastamakers uit Gragnano
9 april 2020 Pasta ...
More
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
More
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
More
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
More
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
More
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
More
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
More
Alleen rijpe tomaten zijn prima, licht gezouten en geconserveerd. De fruitige Passata...
More
Tomaat, veel paprika's (35%), kappertjes, ansjovis, pijnboompitten en knoflook zorgen...
More
De piccante is opwindend heet en het recept kan heel goed worden uitgebreid met kappe...
More
Het tomatenconcassé is stevig en kan daarom goed sudderen als je een sugo kookt. Het...
More
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
More
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
More
Fijn gekruide tomatensaus gemaakt van rijp fruit met basilicum en extra vergine olijf...
More
De basissaus van tomaten, uien, olijfolie en zout smaakt ook heerlijk bij spaghetti e...
More
Deze sugo is lekker pittig dankzij de kappertjes en olijven die erin zitten. Het past...
More
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
More
Zon en wind vormen een dunne korst op het wateroppervlak, de fleur de sel. Dit zout b...
More
De Fleur de Sel wordt verkregen in de natuurgebieden van de Ibiza Saltworks. De klein...
More
De Fleur de Sel wordt verkregen in de natuurgebieden van de Ibiza Saltworks. De klein...
More
Sal de Ibiza heeft twee keramische shakers in prachtig turkoois blauw gevuld met gran...
More
Spanje
De Moren hadden een grote invloed op de Spaanse keuken. We zijn ze de goede c...
More
Spanje
De Moren hadden een grote invloed op de Spaanse keuken. We zijn ze de goede c...
More
Willekeurig samengesteld doosje met 6 macarons
Melk-, fondant- en witte chocolade afgewerkt met amandelen, hazelnootjes, walnoten, r...
More
Bestaande uit
Italiaanse broodjes / Parma, parmezaan, basilicum gedroogd tomaatjes,...
More
Bestaande uit gerookt zalm, ham, prepare, krab, kip,vegi
U selecteert uw assortiment en wij verpakken dit gratis als Cadeau
In 1919 besloot de jonge Giuseppe, geboren in een familie van boeren en olijventelers...
More
Zeg niet zomaar zout tegen het prestigieuze zout van Sal de Ibiza
Assortiment bestaa...
More
Een wonder box gevuld met suggo's, pasta's, olie, salami, wijn, vinnaigre, hartig, zo...
More
Jamón Presunto Porco
Bisaro
Met been en poot
Bisaro (Portugal) I 24 maanden
+/- 7 kg...
More
Jamón
de Teruel D.O.
Met been en poot
Alto Mijares
24 maanden
+/- 8 kg
€ 285/stuk
...
More
Jamón de
Trevelez
Met been en poot
Antonio Alvarez
23 maanden
+/- 9 kg
€ 285/stuk
...
More
Hun familie leuze is: "Streven
naar het bereiken van excellentie". Na vijf generaties...
More
Zoals de hammen van het Ibéricovarken zijn de hammen van het Monte Nevado
Mangalicav...
More
Jamón
Serrano
Met been en poot
Monte Nevado
24 maanden
+/- 8 kg
€ 265/stuk
De smaa...
More
Want zeg nu zelf: het zijn toch echte La Mama's in de keuken. Mama Mia!
Vandaar dit ...
More
Le noir
de Bigorre
20 maanden met been en poot
+/- 9kg
€ 625/stuk
Kenmerkend voor e...
More
Pickup today - order before 12:30
Delivered today - order before 08:00
Opening hours
Mo - We
|
09:00 - 18:00
|
Thursday
|
Closed
|
Fr - Sa
|
09:00 - 18:00
|
Sunday
|
Closed
|
Pickup hours
Mo - We
|
10:00 - 17:30
5 hours in advance
|
Thursday
|
Not possible
|
Friday
|
10:00 - 17:30
5 hours in advance
|
Saturday
|
10:00 - 15:30
5 hours in advance
|
Sunday
|
Not possible
|
Delivery
Mo - We
|
10:00 - 12:00
12:00 - 14:00
14:00 - 16:00
6 hours in advance
|
Thursday
|
10:00 - 12:00
Order 1 day in advance before 09:00
|
Fr - Sa
|
10:00 - 12:00
12:00 - 14:00
14:00 - 16:00
6 hours in advance
|
Sunday
|
Not possible
|