Keurslager Michielsen
Fermé
Keurslager Michielsen
Livraison chez vous?
Saisissez votre code postal
Oui, nous livrons à ce code postal!
Malheureusement, nous ne livrons pas (encore) à ce code postal.
Changement d'horaires!
Planning particulier pour les jours suivants
:
-
Demain
:
Fermé
25 décembre - 26 décembre
:
Fermé
29 décembre - 30 décembre
:
Fermé
1 janvier 2025 - 2 janvier 2025
:
Fermé
Voir les horaires
1
Commandez avant 17:00 - retirez mardi
Commandez aujourd'hui - livraison vendredi
Commandez avant 17:00 - retirez mardi
Commandez aujourd'hui - livraison vendredi
Bestaande uit:
Amuse Schotse zalm : Lollo Bianco/Prei/Schotse zalm/Scheuten
Amuse Tha...
Plus
Assortiment Wraps
Zalm / hot chicken / tomaat Parmezaan / zoete aardappel.
Mini worstenbroodjes / mini pizza’s / mini kaashapjes / mini kaashorentjes / blader...
Plus
Mini worstenbroodjes / mini pizza’s / mini kaashapjes / mini kaashorentjes / blader...
Plus
Oven voorverwarmen op 200°c
hapjes in de oven plaatsen en 8 tot 10min op 180°C
Oven voorverwarmen op 200°c
hapjes in de oven plaatsen en 8 tot 10min op 180°C.
9024 Canape De Luxe
4 tot 6 personen
• Canape de luxe
• 5 Wraps met zalm en kr...
Plus
9023 ✻ Etagère Michielsen
Voor 4 personen +
Bestaande uit:
Gerookte zalm
Parme...
Plus
Een box gevuld met
Fles Cava/Prosecco
• Ibiza Chips
• Truffelsalami
• Olij...
Plus
9082 ✻ Tapas de luxe
min. 6 personen
Een assortiment van de fijnste delicatessen u...
Plus
9084 ✻ Tapas for Two
Bordje met tapas voor twee personen
/ 2p
Bestaande uit: Man...
Plus
9081 ✻ Tapasbord
Voor 4 personen +
/bord
Ruim assortiment heerlijke specialiteiten...
Plus
1/2 kipfilet / julienne van prei, selder, wortel / puree
Vanaf 6 personen. Gevulde kalkoen, fine champagnesaus, veenbessen, appeltjes, gestoof...
Plus
Ontbeend en gevuld met kalkoenborst en een feestelijke vulling van truffeltjes,fijne ...
Plus
Gevulde kwarteltjes met oude Porto
Ingrediënten voor 4 personen
4 gevulde kwartels...
Plus
Heermlijk kalfsbrood met veenbessen, pruimen,appeltjes,rozijnen en abrikozen
gewoonw...
Plus
Deze scharrelkippen lopen vrij rond in de bossen van Gascogne, het "LABEL ROUGE"-cert...
Plus
Label Rouge
Een “reuzenkippenhok”: het bos van de Landes, 81 dagen totale vrijhei...
Plus
De poule de Bresse ( de witte kleurslag ) is het bekenste franse ras, afkomstig uit ...
Plus
Label Rouge
Een “reuzenkippenhok”: het bos van de Landes, 81 dagen totale vrijhei...
Plus
VOEDING
Deze Belgische kippen krijgen GGO-vrije (d.w.z. niet genetisch gemanipuleerd...
Plus
Gevulde Fazant-Kip-Parelhoen +/-1.2 a 2kg
Warm de oven voor op 220°c
Wrijf het ge...
Plus
De oven voorverwarmen op 200°C gedurende 10 min.
Of aan kleuren in een potje.
Strij...
Plus
Label Rouge
Een “reuzenkippenhok”: het bos van de Landes, 81 dagen totale vrijhei...
Plus
Wat in Frankrijk en België barbarie-eenden worden genoemd heten hier doorgaans musku...
Plus
Wilde duiven zijn een delicatesse. Landbouwers zien ze liever in de pan dan op hun ve...
Plus
De voorvader van de tamme eend is de wilde eend. Eenden zijn één grote familie waar...
Plus
Eerst de Grieken, daarna de Romeinen brachten fazanten mee uit Azië. De Grieken noem...
Plus
Gevulde Fazant-Kip-Parelhoen +/-1.2 a 1.5 kg
Warm de oven voor op 220°c
Wrijf het ...
Plus
Duiven worden al lang gehouden door de mens; als pluimvee, om ze (in duiventillen) ve...
Plus
Duiven worden al lang gehouden door de mens; als pluimvee, om ze (in duiventillen) ve...
Plus
Eendenborstfilet gevuld met gevogeltegehakt - appeltjes- pruimen - Calvados
Duiven worden al lang gehouden door de mens; als pluimvee, om ze (in duiventillen) ve...
Plus
Wilde zwijnen, ook wel everzwijnen genoemd, zijn de voorouders van onze varkens, maar...
Plus
Het damhert is kleiner dan het edelhert. Op de kop draagt het een breed vertakt, blad...
Plus
Het damhert is kleiner dan het edelhert. Op de kop draagt het een breed vertakt, blad...
Plus
Ree hoort tot het meest edele wild. Het leent zich bijzonder voor feestelijke bereidi...
Plus
Ree hoort tot het meest edele wild. Het leent zich bijzonder voor feestelijke bereidi...
Plus
Kleine schuwe en gedrongen vogel (ca. 17 centimeter en 100 tot 150 gram) met korte st...
Plus
Kleine schuwe en gedrongen vogel (ca. 17 centimeter en 100 tot 150 gram) met korte st...
Plus
Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worden ook wel poelepetaten genoemd (van...
Plus
Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worden ook wel poelepetaten genoemd (van...
Plus
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Plus
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Plus
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Plus
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Plus
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Plus
Tamme konijnen zijn afstammelingen van wilde konijnen. Ze worden al eeuwenlang gekwee...
Plus
Steakje (witblauw), cordon bleu, mini worstje, hamburgertje, mini vinkje, kipfilet, k...
Plus
±600 g Een ruim assortiment van verschillende nationale en internationale rundnamen:...
Plus
Parelhoenfilet, Pata Negra, konijnenkotelet, eendenborstfilet, lamskoteletje, Mechels...
Plus
Fazantenfilet, gemarineerde everzwijnfilet, hertenkalffilet, hazenfilet, parelhoenfil...
Plus
Een klein assortiment kaas als aperitief of als snoepje voor na de maaltijd (voor 2 p...
Plus
Een klassiek assortiment binnen- en buitenlandse kazen,
Camenbert,
Koppige Vent,
B...
Plus
Tomaat gevuld met grijze garnaaltjes, carpaccio van gerookte zalm, cocktail van rivie...
Plus
Gevulde tomaat met grijze garnaaltjes, carpaccio van gerookte zalm, opgerolde beenham...
Plus
Een waaier van fijne vleeswaren en salades, bestaande uit: rosbief, gebraad, kippenge...
Plus
Klassiek assortiment met Beemsterkaas, gekookte beenham, préparé,
krab, kip curry e...
Plus
Speciaal assortiment met Beemsterkaas, gekookte beenham, préparé,
krab, kip curry, ...
Plus
Belegd met Italiaansegedroogde ham, tomaat mozzarella, mortadella, felino, bresaola, ...
Plus
Met assortiment salades van garnaal, tonijn, zalm en krab, aangevuld met gerookte zal...
Plus
Dessertkoekjes gegarneerd met ganache, konfituur of chocolade.
Klassieke ballotin gevuld met pralines.
BOSCO D'ORO - De truffelsmaak is een firma die uitblinkt in de sector van de hoge gas...
Plus
BOSCO D'ORO - De truffelsmaak is een firma die uitblinkt in de sector van de hoge gas...
Plus
BOSCO D'ORO - De truffelsmaak is een firma die uitblinkt in de sector van de hoge gas...
Plus
Wist je dat onze truffels komen uit Italië en Frankrijk en worden meermaals per week...
Plus
Heb je onze foie gras al geproefd?
Topkwaliteit begint bij de strenge selectie van kw...
Plus
Rillette van eend
Als we het hebben over rillettes, dan gaat het over een boers gerec...
Plus
Ontbeende lamsbout gevuld met lamsdeeg Calvados en nootjes
Lamsbout: iedereen heeft al wel van een lamsbout gehoord. Voor velen is het hét lekk...
Plus
Lamsbout: iedereen heeft al wel van een lamsbout gehoord. Voor velen is het hét lekk...
Plus
Lamsbout: iedereen heeft al wel van een lamsbout gehoord. Voor velen is het hét lekk...
Plus
Lamsfilet: de filet, ook lamszadel genoemd, is misschien wel et meest toegankelijke e...
Plus
Lamskoteletten: de befaamde lamskoteletjes komen van de ribben of van de rug van het ...
Plus
Lamskoteletten: de befaamde lamskoteletjes komen van de ribben of van de rug van het ...
Plus
Lamsragout: het vlees van de nek, schouder, borst en ribben is ideaal voor een stoofp...
Plus
Lamsschenkel: is afkomstig van de poot van het lam. Het been met vlees is perfect voo...
Plus
Uitgebeende lamsbout gevuld met een zachte lamsdeeg met look/tomaat en zuiderse kruiden
Beef Wellington
1 kg ossenhaas (filet pur)400 g gemengde bospaddenstoelen180 g prosci...
Plus
Wij rekenen 250 vlees per persoon
Min 4 personen
Voor 4 personen mag U reken 1.5kg i...
Plus
Onglet is een bijzonder stukje vlees van het rund. In Nederland heet deze biefstuk we...
Plus
De Charolais is een van de oudere en grotere rundveerassen ter wereld. Het is een wit...
Plus
Ook klein zenuwstuk genaamd
Stuk uit de voorste van het rund met een dikke nerf ( wa...
Plus
Holstein (Hongarije) de structuur is vezelig, maar toch mals. Sterk dooraderd, ideaal...
Plus
Holstein (Oostenrijk) de structuur is vezelig, maar toch mals. Sterk dooraderd, ideaa...
Plus
Limousin is een sober en duurzaam ras dat al van de 17de eeuw dateert en afkomstig is...
Plus
Simmentaler Ras -
De Simmentaler bestaat 1400 jaar. Het is afkomstig uit het Berner ...
Plus
Rib Eye met lang been
Wit Blauw Tomahawk
Wij voorzien 1 stuk van 1.250g voor 2 personen
De Azoren vormen een archipel in de Atlantische Oceaan die bestaat uit negen bewoonde...
Plus
De Azoren vormen een archipel in de Atlantische Oceaan die bestaat uit negen bewoonde...
Plus
De Charolais is een van de oudere en grotere rundveerassen ter wereld. Het is een wit...
Plus
De Charolais is een van de oudere en grotere rundveerassen ter wereld. Het is een wit...
Plus
Holstein (Hongarije) de structuur is vezelig, maar toch mals. Sterk dooraderd, ideaal...
Plus
Holstein
Jarenlang werd de Holstein koe vooral in Noord Amerika en het Nederlandse...
Plus
Limousin is een sober en duurzaam ras dat al van de 17de eeuw dateert en afkomstig is...
Plus
Limousin is een sober en duurzaam ras dat al van de 17de eeuw dateert en afkomstig is...
Plus
Het Simmentaler-rund vindt zijn oorsprong in Zwitserland, meer bepaald in de valleien...
Plus
Het Simmentaler-rund vindt zijn oorsprong in Zwitserland, meer bepaald in de valleien...
Plus
Belgisch Witblauw (België) is sinds de jaren 70 de meest gehouden vleeskoe van het l...
Plus
Belgisch Witblauw (België) is sinds de jaren 70 de meest gehouden vleeskoe van het l...
Plus
Belgisch Witblauw (België) is sinds de jaren 70 de meest gehouden vleeskoe van het l...
Plus
Heerlijk varkensgebraad gemarineerd in olijfolie met vers kruiden en look ( salie en ...
Plus
Varkenshaasje gevuld met kalfsgehakt, appeltjes, pruimen en een vleugje Calvados
Varkens lende mooi mager opgekuist
Afwisselend gevuld met Beemster belegen kaas en On...
Plus
Gerold buikspek met zwoerd en varkenslende
Heerlijk verrijkt met rozemarijn, tijm, v...
Plus
Deze Amerikaanse bereiding van ‘pulled pork’ verandert een stevige varkensschoude...
Plus
Je begint met het bereiden de avond voordat je het wilt eten. Leg het vlees met de ve...
Plus
Ossobuco maken is makkelijk. We leiden je in vijf stappen naar de lekkerste ossobuco....
Plus
Kalfslende volledig opgekuist mager
Rijkelijk belegd met Onze Beemster belegen kaas
e...
Plus
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Plus
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Plus
Topper van formaat
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker g...
Plus
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Plus
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Plus
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Plus
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Plus
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Plus
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Plus
Het lekkerste gehakt komt van Keurslager Michielsen
Ons lekker gehakt is een veelzijd...
Plus
Fijn gesneden varkensreepjes gemarineerd met olijfolie en echte Pita kruiden
De belegen kaas die op Waaslandse bodem 5 maand de tijd neemt om een heerlijke pitti...
Plus
De Bon Repas is een authentieke gatenkaas gemaakt van gethermiseerde melk. Deze boerd...
Plus
Tilsiter Havarti is licht geel van kleur. Het is een zachte kaas met de structuur die...
Plus
Hollandse geitenkaas moet, om het keurmerk te mogen dragen, in Nederland gemaakt zijn...
Plus
Nederland -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
6 weken oud
Dankt zijn karakteristieke smaa...
Plus
Klaartjes Kaas light wordt met groots vakmanschap bereid door de kaasmakers. Wij gebr...
Plus
Klaartjes Kaas light wordt met groots vakmanschap bereid door de kaasmakers. Wij gebr...
Plus
Deze klassieker is sinds 1992 de senior in de Brugse familie. Hij heeft zijn naam te ...
Plus
Nederland -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
De oudste variant laten wij rustig op smaak en...
Plus
Nadat de Cono-kaas met zorg bereid werd in de kaasmakerij, rijpt hij in de ambachtel...
Plus
De melk voor deze kaas komt volledig van de eigen Blaarkop koeien. Wanneer de koeien ...
Plus
Dit is een zachte, romige kaas bezet met pikante, vochtige kruiden, voornamelijk look...
Plus
In de omgeving van het plaatsje Meaux wordt deze mooie rauw melkse brie gemaakt. Dez...
Plus
Brugge Blomme is een delicatesse waar onze kaasmeesters fier op zijn. Gerijpt in een ...
Plus
Voor de liefhebbers van kruiden. Een halfharde kaas, type Tomme Blanche, waarvan de k...
Plus
Een smeuïge, romige triple-crème kaas uit, zoals de naam doet vermoeden, Bourgogne...
Plus
Is een Brillat-Savarin affiné, dus ook een triple-crème kaas. De zachte witbloemige...
Plus
Frankrijk -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
Een zachte gesmolten kaas met toevoeging van f...
Plus
Italië -
Koemelk / Geitenmelk -
Gepasteuriseerd
Is afkomstig uit Langa (Piemonte, N...
Plus
Reblochon de Savoie
Reblochon is een gewassen korstkaas romig en mild van smaak
De ...
Plus
De zoete en pittige Grana Padano, gemaakt van gedeeltelijk magere rauwe melk, komt ui...
Plus
Een pittige paterskaas van de Beauvoordse Walhoeve. Bij toeval werd de 'koppige vent'...
Plus
Spanje -
Schapenkaas -
Gepasteuriseerd
Afkomstig van het ras Manchego, uit de stree...
Plus
Deze kaas is gemaakt van Sardijnse schapenmelk welke is geïnjecteerd met zwarte tru...
Plus
60 maanden gerijpt. Op vijfjarige leeftijd heeft Parmesan een persoonlijkheid ontwikk...
Plus
Gethermiseerde schapenmelk, zout, dierlijk stremsel, melkzuurfermenten. MG / 100 g: 35 g
Deze halfharde kaas wordt nog steeds in beperkte oplage gemaakt door de nonnen in he...
Plus
'Fourme' komt van het Latijn en verwijst naar de vorm waarin de kazen gemaakt worden...
Plus
Rochebaron is een romige kruidig pikante Blauwader kaas
Rochebaron is een opvallend r...
Plus
Engeland -
Koemelk -
Gepasteuriseerd
Wordt door de Stilton-producenten gemaakt, alle...
Plus
Engeland -
koemelk -
Gepasteuriseerd
Hij is afkomstig uit de buurt de graafschappen ...
Plus
Kalfs preparé met een zacht gekruid preparé saus met een toets van ui en bieslook
Puur rundsvlees met olijfolie, kruiden en kappertjes
Puur rundsvlees met een gekruide preparé saus
Puur gemalen rundsvlees met selder,olijfolie,zwarte peper, Fleur de Sel, Parmezaan en...
Plus
Montenauer
De Montenauer Schinkenräucherei is een echt familiebedrijf waar de famili...
Plus
Zwarte Woudham, ook Schwarzwälder Schinken
genoemd, is de ideale ham voor wie houdt ...
Plus
Ganda ham 12 maanden
Het bedrijf werd in de jaren 50 opgericht door Roger en Maria Co...
Plus
Montenauer
De Montenauer Schinkenräucherei is een echt familiebedrijf waar de famili...
Plus
Deze delicaat smakende ham is het mooiste stuk uit de achterham. Hij draagt de naam C...
Plus
Bayonne ham
Le jambon de bayonne is één van de pareltjes in de Franse gastronomie....
Plus
Spaanse hammen
Jamón Serrano, minimum 18 maanden gerijpt
Monte Nevado legt de voorwa...
Plus
Bij de familie Domecq zit het kweken van dieren in de genen
Hoewel de vorige gener...
Plus
Mangalica, het Hongaarse wolvarken
Het is een zeer robuust, hard ras, dat zich perfec...
Plus
Parma is een beschermde oorsprongbenaming
Het rijpen gebeurt in een afgebakend gebied...
Plus
Parma is een beschermde oorsprongbenaming
Het rijpen gebeurt in een afgebakend gebied...
Plus
De benaming ‘Prosciutto di San Daniele’ verwijst naar de gemeente San Daniele del...
Plus
San Daniele del Triuli
De benaming Prosciutto di San Daniele verwijst naar de gemeent...
Plus
Spaanse hammen
Jamón Serrano, minimum 18 maanden gerijpt
Monte Nevado legt de voorwa...
Plus
Een unieke ham, gerookt boven een bedje van beukenhout en perfect gegaard.
Bedford Fl...
Plus
Achterham, ambachtelijke slagers ham, boerenham, gegrilde ham, beenham, schouderham, ...
Plus
Achterham, ambachtelijke slagers ham, boerenham, gegrilde ham, beenham, schouderham, ...
Plus
Achterham, ambachtelijke slagers ham, boerenham, gegrilde ham, beenham, schouderham, ...
Plus
De cobourg is het edelste deel van de
ham van het Duke of Berkshirevarken.
Het wordt ...
Plus
Geen Spaans assortiment zonder chorizo, maar dan liefst
een chorizo die werd bereid m...
Plus
Longaniza Extra "La Geganta"
De 'reus' heeft al onze traditionele smaak en kwaliteit,...
Plus
Een pure klassieker afkomstig uit de Italiaanse Veneto regio.
Grof gemalen, maar toch...
Plus
Een échte I.G.P.-venkelsalami komt uit Toscane en is beschermd. Emilia
Romagna heeft...
Plus
Deze salami is duidelijk familie van de eerder genoemde Salame
Spianata Calabra forte...
Plus
100% puur rundsvlees Wit-Blauw met olijfolie, Fleur de Sel, Zwarte peper, basilicum,s...
Plus
Frisse salade met ham, eitjes, bieslook en een lekkere mayonaise
Dit is een ontbeend en gerookt ribstuk. Dankzij het natuurlijke zoutingsproces en zij...
Plus
Bresaola wordt gemaakt van de runderlende. Na manueel pekelen met grof zout, peper en...
Plus
Kop
Zonder twijfel behoren kipkap en kop tot de oudste vleesbereidingen die we in ons...
Plus
Wie kent hem nog
De Enige echte Corned beef uit de rode doos van Target.Bereid met p...
Plus
Een volledig opgekuiste varkensrug die na het zoutingsproces omwikkeld wordt met eers...
Plus
Niet veel meer te vinden
Echt puur
Licht gepekeld en nadien gekookt in een kruiden b...
Plus
Kop
Zonder twijfel behoren kipkap en kop tot de oudste vleesbereidingen die we in ons...
Plus
Traditioneel gezouten paardenvlees. Elk stuk wordt met de hand met een exact afgewoge...
Plus
htjes drooggezouten en dan een beetje nagerijpt: dit spek smaakt zoals u het nog nooi...
Plus
Een overheerlijk mager en gezond broodbeleg dat gemaakt wordt van 100% zuiver kalkoen...
Plus
Deze delicate worstjes, bereid volgens artisanaal recept, zijn kleine witte worstjes ...
Plus
Grison is licht gepekeld en gedroogd rundvlees afkomstig uit Zwitserland. Fijn gesned...
Plus
Een heerlijk klassiek vleesbrood verijkt met Italiaanse kruiden, tomaat, paprika en I...
Plus
Puurder kan vlees niet zijn !
Kalfs platte bil
Enkel peper en zout
Gekookt in eigen ...
Plus
Streekproducten
Wist je dat 2 producten uit het atelier van Keurslager Michielsen de ...
Plus
Deze kalfsworst werd bereid uit extra magere grondstoffen en gekruid met een speciale...
Plus
Puurder kan een product niet zijn
Franse kalkoenborst
Ingewreven met Kalkoen kruiden...
Plus
Een topper die in geen enkele koelkast mag ontbreken! 100% zuiver kippenvlees. Met ee...
Plus
Ons wereld beroemde kippenwit. Sappige en superieur. Top van smaak door het gebruik v...
Plus
Ons wereld beroemde kippenwit. Sappige en superieur. Top van smaak door het gebruik v...
Plus
Knackworst of Franckfurten
Wie zal het zeggen!
Wat we wel weten is dat het een dunne...
Plus
De zorgvuldig geselecteerde kruiden geven onze leverworst zijn volle smaak, een verwe...
Plus
htjes drooggezouten en dan een beetje nagerijpt: dit spek smaakt zoals u het nog nooi...
Plus
De mortadella is één van de oudere worstsoorten uit Italië. HIj dankt de naam aan ...
Plus
Heerlijk varkensvlees met Belgische artisonale mosterd.
Een gepekelde varkensbuik wor...
Plus
Filet d’Anvers
De traditie om vlees te zouten en te roken is al eeuwenoud en had al...
Plus
Gemaakt volgens aloud recept. Een zeer luchtig en fijn vleesbrood, gebakken in de typ...
Plus
Pancetta
Pancetta arrotolata wordt op basis van Italiaanse varkensbuiken gemaakt. Het...
Plus
Een lekkere en sappige kookworst met kleine stukjes ham, groene peperbolletjes en een...
Plus
Pastrami
Pastrami is gepekeld en gerookt vlees. Van oorsprong komt het uit Roemenië....
Plus
Rillette van eend
Als we het hebben over rillettes, dan gaat het over een boers gerec...
Plus
Zonder woorden
Echte Antwerpse ringworst
Een gekookte worst licht gerookt
mmmmmmmm i...
Plus
Een echte topper onder de leverbereidingen van Duitse makelij. Enkel verse kalfsleve...
Plus
Kalfsgebraad
Stuk van de Filet d'anvers
Vacuum gegaard in een kalfsbouillon met Ital...
Plus
Dit traditionele vleesbrood bestaat voor 100% uit grof gemalen varkensvlees
In de volks mond zure frut
Deze preskop wordt met gestoofde varkenskopvlees voorbere...
Plus
Piemonte
Het lieflijke heuvellandschap in het zuidwesten van Piemonte is bedekt met ...
Plus
Het champagnehuis J.M. Gobillard et Fils is gevestigd in Hautvillers op 5 km afstand ...
Plus
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
Plus
De essentie van kunst is het vermogen om emoties en boodschappen over te brengen. De ...
Plus
Top primitivo van Feudi Salentini! De druiven voor deze wijn worden zorgvuldig gesele...
Plus
Bodega Classica is gelegen in het historische dorp San Vicente de la Sonsierra in het...
Plus
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
Plus
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
Plus
Matsu D.O. Toro
Fan van wijn maar dan liefst heel origineel? Dan is de biodynamische ...
Plus
125 NEGROAMARO DEL SALENTO
100% NEGROAMARO – DROOG, ROOD
Deze Negroamaro heeft een...
Plus
PRIMITIVO DEL SALENTO
100% PRIMITIVO – DROOG, ROOD
Deze primitivo heeft een diepe,...
Plus
‘53 PRIMITIVO DI MANDURIA DOP
100% PRIMITIVO – DROOG, ROOD
Vanuit de oudste wijn...
Plus
100% Tempranillo
In het gals violette kleur met vleugje robijn. Complex in de
neus me...
Plus
100% Verdejo
In het glas lichtgele kleur, zeer elegante maar expressieve
wijn. Van pe...
Plus
Puglia begroet kleurrijk. De handgemaakte en beschilderde olijfolieflessen zijn gebas...
Plus
De pittige versie van de basissaus is zorgvuldig op smaak gebracht met chili, zodat h...
Plus
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Plus
Pastificio Di Martino – gepassioneerde pastamakers uit Gragnano
9 april 2020 Pasta ...
Plus
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Plus
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Plus
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Plus
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Plus
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Plus
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Plus
Alleen rijpe tomaten zijn prima, licht gezouten en geconserveerd. De fruitige Passata...
Plus
Tomaat, veel paprika's (35%), kappertjes, ansjovis, pijnboompitten en knoflook zorgen...
Plus
De piccante is opwindend heet en het recept kan heel goed worden uitgebreid met kappe...
Plus
Het tomatenconcassé is stevig en kan daarom goed sudderen als je een sugo kookt. Het...
Plus
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Plus
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Plus
Fijn gekruide tomatensaus gemaakt van rijp fruit met basilicum en extra vergine olijf...
Plus
De basissaus van tomaten, uien, olijfolie en zout smaakt ook heerlijk bij spaghetti e...
Plus
Deze sugo is lekker pittig dankzij de kappertjes en olijven die erin zitten. Het past...
Plus
Niet ver van de beroemde dorpjes van de Amalfikust, tussen Castellamare di Stabia en ...
Plus
Zon en wind vormen een dunne korst op het wateroppervlak, de fleur de sel. Dit zout b...
Plus
De Fleur de Sel wordt verkregen in de natuurgebieden van de Ibiza Saltworks. De klein...
Plus
De Fleur de Sel wordt verkregen in de natuurgebieden van de Ibiza Saltworks. De klein...
Plus
Sal de Ibiza heeft twee keramische shakers in prachtig turkoois blauw gevuld met gran...
Plus
Spanje
De Moren hadden een grote invloed op de Spaanse keuken. We zijn ze de goede c...
Plus
Spanje
De Moren hadden een grote invloed op de Spaanse keuken. We zijn ze de goede c...
Plus
Willekeurig samengesteld doosje met 6 macarons
Melk-, fondant- en witte chocolade afgewerkt met amandelen, hazelnootjes, walnoten, r...
Plus
Bestaande uit
Italiaanse broodjes / Parma, parmezaan, basilicum gedroogd tomaatjes,...
Plus
Bestaande uit gerookt zalm, ham, prepare, krab, kip,vegi
U selecteert uw assortiment en wij verpakken dit gratis als Cadeau
In 1919 besloot de jonge Giuseppe, geboren in een familie van boeren en olijventelers...
Plus
Zeg niet zomaar zout tegen het prestigieuze zout van Sal de Ibiza
Assortiment bestaa...
Plus
Een wonder box gevuld met suggo's, pasta's, olie, salami, wijn, vinnaigre, hartig, zo...
Plus
Jamón Presunto Porco
Bisaro
Met been en poot
Bisaro (Portugal) I 24 maanden
+/- 7 kg...
Plus
Jamón
de Teruel D.O.
Met been en poot
Alto Mijares
24 maanden
+/- 8 kg
€ 285/stuk
...
Plus
Jamón de
Trevelez
Met been en poot
Antonio Alvarez
23 maanden
+/- 9 kg
€ 285/stuk
...
Plus
Hun familie leuze is: "Streven
naar het bereiken van excellentie". Na vijf generaties...
Plus
Zoals de hammen van het Ibéricovarken zijn de hammen van het Monte Nevado
Mangalicav...
Plus
Jamón
Serrano
Met been en poot
Monte Nevado
24 maanden
+/- 8 kg
€ 265/stuk
De smaa...
Plus
Want zeg nu zelf: het zijn toch echte La Mama's in de keuken. Mama Mia!
Vandaar dit ...
Plus
Le noir
de Bigorre
20 maanden met been en poot
+/- 9kg
€ 625/stuk
Kenmerkend voor e...
Plus
Commandez avant 17:00 - retirez mardi
Commandez aujourd'hui - livraison vendredi
Planning particulier pour les jours suivants:
-
Demain:
Fermé
25 décembre - 26 décembre:
Fermé
29 décembre - 30 décembre:
Fermé
1 janvier 2025 - 2 janvier 2025:
Fermé
Horaires d'ouverture
Changement d'horaires:
- Demain: Fermé
- 24 décembre: 09:00 - 16:00
- 25 décembre - 26 décembre: Fermé
- 29 décembre - 30 décembre: Fermé
- 31 décembre: 09:00 - 16:00
- 1 janvier 2025 - 2 janvier 2025: Fermé
Lu - Me
|
09:00 - 18:00
|
Jeudi
|
Fermé
|
Ve - Sa
|
09:00 - 18:00
|
Dimanche
|
Fermé
|
Horaires de retrait
Changement d'horaires:
- Demain: Fermé
- 24 décembre: 09:00 - 16:00, Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 17:00
- 25 décembre - 26 décembre: Fermé
- 29 décembre - 30 décembre: Fermé
- 31 décembre: 09:00 - 16:00, Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 17:00
- 1 janvier 2025 - 2 janvier 2025: Fermé
Lu - Me
|
10:00 - 17:30
Les commandes doivent se faire minimum 5 heure(s) à l'avance (sauf quand indiqué sur le produit)
|
Jeudi
|
Service indisponible
|
Vendredi
|
10:00 - 17:30
Les commandes doivent se faire minimum 5 heure(s) à l'avance (sauf quand indiqué sur le produit)
|
Samedi
|
10:00 - 15:30
Les commandes doivent se faire minimum 5 heure(s) à l'avance (sauf quand indiqué sur le produit)
|
Dimanche
|
Service indisponible
|
Livraison à domicile
Changement d'horaires:
- Demain: Fermé
- 24 décembre: Fermé
- 25 décembre - 26 décembre: Fermé
- 29 décembre - 30 décembre: Fermé
- 31 décembre: 10:00 - 12:00 & 12:00 - 14:00 & 14:00 - 16:00, Commandez 2 jours à l'avance jusqu'à 17:00
- 1 janvier 2025 - 2 janvier 2025: Fermé
Lu - Me
|
10:00 - 12:00
12:00 - 14:00
14:00 - 16:00
Les commandes doivent se faire minimum 6 heure(s) à l'avance (sauf quand indiqué sur le produit)
|
Jeudi
|
10:00 - 12:00
Commandez 1 jour à l'avance jusqu'à 09:00
|
Ve - Sa
|
10:00 - 12:00
12:00 - 14:00
14:00 - 16:00
Les commandes doivent se faire minimum 6 heure(s) à l'avance (sauf quand indiqué sur le produit)
|
Dimanche
|
Service indisponible
|