Keurslager Christophe en Séverine Feestdagen
Delivery at your place?
1/2 kipfilet
verse kipfilet: +/- 300 gr
kip: 1,200 kg
niet versneden +/- 1,200 kg
kippenbil
vers +/- 350 gr
buikspek
vers buikspek (+/- 100 gr/sneetje)
filet gebraad duroc d'olives
malser en gekweekt op basis van granen en olijfolie
filetgebraad
gebraad van de carré
Gemarineerde ribben
+/- 300 gr (5 à 6 beentjes)
kotelet met been duroc d'olives
malser en gekweekt op basis van granen en olijfolie +/- 260 gr
Ribben natuur
verse carréribben om zelf te marineren (+/- 700 gr/stuk)
sneetje filetgebraad
mager sneetje varkensvlees (+/- 150 gr/stuk)
Spiering Duroc d’olives
+/- 250 gr
spieringkotelet
varkenskotelet van de spiering met been(+/- 260- 270 gr/stuk)
varkenshaasje
het fijnste stukje varkensvlees 1 volledig varkenshaasje +/- 750 gr
Varkenshaasje Duroc d'olives
Not on Monday and Wednesday
volledig varkenshaasje: +/- 750 gr
varkensstoofvlees
magere blokjes varkensvlees om stoofvlees te bereiden
Biefstuk kleinhoofd wit-blauw ras
de betere gezinsbiefstuk
Biefstuk tournedos wit-blauw ras
Het beste van de gewone biefstukken, lekker van smaak!
Filet pur wit-blauw ras
Order 4 days upfront until 23:59
Het fijnste stukje rundsvlees: super mals
gemarineerde rundsbrochette
gemarineerde malse blokjes rundsvlees met paprika en ajuin (+/- 250 gr/stuk)
Rundstong Wit-Blauw ras
Order 3 days upfront until 23:59
Diepvries
Soepvlees met been of rundschenkel
+/-500 gr
kalfsgebraad
heerlijk mals stukje kalfsgebraad
kalfslapjes
mals sneetje kalfsvlees
Kalfsschenkel
Order before 23:59 and pick up tomorrow
osso bucco van kalfsvlees (+/- 400gr/stuk)
kalfsstoofvlees
magere blokjes kalfsvlees om fricassee te bereiden
flandrien half oude kaas
dikke snede bij aperitief
flandrien jonge kaas
jonge kaas, dikke snede voor blokjes
vic gigante
italiaanse aperitiefsalami